Legenden Boris Becker

Tennisspillere er ikke helt som andre sportshelter. De skiller seg ut på grunn av den gedigne populariteten, og fokuset på dem som individer. Store navn fra tennisverdenen går inn i historiebøkene, og forsvinner aldri fra minnet til sportselskere, særlig tennisfrelste mennesker. Boris Becker, Bjørn Borg, Pete Sampras, André Agassi, Andy Murray, Ivan Lendl – disse er alle blant historiens største tennisspillere, og deres navn er ofte å se i diverse nyheter den dagen i dag.

Boris Becker er den største mannlige tyske tennisspilleren gjennom tidene. Han var størst på slutten av 80-tallet og gjennom hele 90-tallet, omtrent på samme tid som hans tyske kollega Steffi Graf vant alt som var av kvinne-turneringer. Boris klatret helt til topps på tennispallen og ble utropt som den beste tennisspilleren i verden i 1991. Han var kun 17 år da han vant sin første store turnering på Wimbledon, og gikk allerede da inn i rekordbøkene. Årene som fulgte stakk han av med en olympisk gullmedalje og seks Grand Slam-titler.

Det var noe med Boris Becker som var helt spesielt – han elsket konkurransen, ikke pengene. Han ville vinne, han ville kjempe, han ville trene til hans kropp sa stopp. Fordi han ville være best, og ingenting annet var godt nok. Han er en av under et dusin tennisspillere som vant over 80% av alle deres matcher. 8 av 10 tennismatcher med Boris Becker endte med seier for tyskeren.

Som sagt er tennisstjerner ofte like kjent utenfor tennisbanen som på den, og Boris er ingen unntak. Hans meget spesielle liv har blitt dokumentert hele veien av ulike magasiner og nyhetsaviser – det var derfor ikke særlig overraskende å se ham glise på førstesidene igjen noen år tilbake. Boris Becker har nemlig underskrevet en meget lukrativ avtale med PokerStars, verdens største pokerside på nettet. Becker tjente over to millioner dollar i året når han spilte tennis, og det virker som at hans nyoppdagede kjærlighet for poker vil bringe inn ekstra penger til hans store familie.

Boris Becker elsker konkurranse, han gir aldri opp og kjemper seg fremover mot alle odds. Det er akkurat denne innstillingen som gjør at mange spår ham en lysende karriere i poker. PokerStars` nye ambassadør vil sikkert dra med seg haugevis av fans til den store pokersiden. Han har allerede vært med på flere store pokerturneringer som PokerStars har sponset, inkludert EPT – European Poker Tour og den store turneringen Five Star World Poker Classic.

Boris Becker har innrømmet an han elsker poker nettopp på grunn av den individuelle delen. At man kan velge sin egne spillestil, sine egne triks, sin egen taktikk. Boris elsker å konkurrere, elsker å bevise at ingenting er umulig. Han er kanskje ikke verdens beste pokerspiller helt enda, men han er på fremgang. Med den rette innstillingen og skyhøye ambisjoner vil han komme veldig langt. Boris Becker har hatt en vanvittig karriere, og det ser ikke ut til at han vil legge sitt aktive liv på hylla. Den konkurransedyktige tyskeren lever for å være nummer 1.