Tennis utstyr

Vil man begynne å spille tennis, er det minimalt med utstyr som er påbudt – dette har gjort sporten så utrolig populær verden rundt. Alt man egentlig behøver er en racket og en ball, så kan man ta turen til nærmeste tennisbane og sette i gang.

Vil man ta skrittet videre, finnes det dog en rekke ting man bør titte på. Racketen bør være i topp kvalitet, bygd av slitesterkt men lett materiale, samtidig som strengene må være harde nok til å skyte ballen av gårde med ufattelig fart gang på gang. Wilson-racketer er de mest populære, på grunn av den lange historien og det gode ryktet til selskapet bak disse.

Man bør også kjøpe seg lette, slitesterke sko som puster og holder føttene friske. Spiller man utendørs, bør man få seg en caps som skygger for solen, og et par lette shorts som ikke begrenser bevegelsene dine. Så bør man heller ikke glemme ballene – det finnes billige baller som ødelegges ganske fort, og dyrere baller som holder lenger. Har man skrevet seg opp på en tennisskole, behøver du ikke bekymre deg om dette, bare kjøp en ordentlig tennisbag, slik at racketen blir bra oppbevart.