Tennisklær

Nå har vi allerede nevnt at et par gode sko, luftige shorts og gjerne en caps er viktige tennisklær som man bør anskaffe seg før man skal begi seg på sin første tennistrening. Det finnes dog også jakker og trøyer som er perfekt anpasset, samtidig som skoene kan fåes i mange varianter. En tynn og luftig sportsjakke er som regel nok – pass dog på at denne ikke begrenser bevegelsene dine.

Skoene er det viktigste tennisplagget du vil kjøpe. Disse finnes i mange varianter spesielt utviklet for tennissporten. Det finnes forskjellige sko til de ulike beleggene man finner på tennisbanene, slike som grus, gummiasfalt, gress og kunststoff. Er du usikker på hvilke baner du vil spille oftest på, lønner det seg å kjøpe et par tennissko som passer til alle baner. Vil du ta sporten til et nytt nivå og melde deg på tennisturneringer, bør du kjøpe to-tre par som du bruker på ulike begivenheter.

Tennisklær er å finne på de fleste sportsbutikker, men om du vil ha spesielt utstyr og tilpassede klær, blir du nødt til å finne en spesialisert tennisbutikk. Slike finnes i Oslo og Bergen, samt et par mindre butikker i Trondheim og andre byer i Norge. Spør din lokale tennisklubb om hvor du kan kjøpe tennisklær, så vil de guide deg i riktig retning.