Tennisspill

De færreste av oss blir profesjonelle tennisspillere, men alle kan spille tennisinspirerte spill på nettet. Dette er både morsomt og underholdende, og dersom du velger å spille på spilleautomater med tennistema, kan spillingen til og med bli lønnsom.

tennis_434134672

Gratis tennisspill

Det er laget mange tennisspill, både konsollspill og gratisspill. Gratisspill er ekstra morsomme, ettersom de jo er gratis. Da kan du teste alle sammen, helt uten risiko. Sjekk ut tennisspillene hos Spillespill eller hos spillesiden 007. Tennis krever ferdighet, og tennisspillene kan også kreve litt trening før du mestrer dem. Hvis du heller vil ha flaksbaserte spill, kan du spille gratis spilleautomater med tennistema.

Videoautomat med tennistema

Ikke overraskende finnes det også videoautomater med tennistema. En av dem heter Centre Court og kan spilles på Videoslots.com. Dette spillet lar deg oppleve stemningen og spenningen på tennisbanen, selv om du aldri har holdt i en racket. Ettersom spillet bare har 9 gevinstlinjer, er det ganske rimelig å spille på. Det er også oversiktlig, og passer dermed fint for nye spillere. Du kan vinne inntil 18 gratisspinn, og gratisspinnene kan gjenutløses. Spillet har også et wildsymbol som hjelper deg å fullføre vinnerrekker. Spilleautomaten Tennis Stars handler også om tennis. Dette spillet har hele 40 gevinstlinjer, så det passer mer for erfarne spillere, eller spillere med et litt romsligere spillebudsjett. Men hvis du syns det er for risikabelt, kan du også teste spillet gratis med lekepenger.

Konsollspill med tennistema

Velger du konsollspill, får du bedre kvalitet enn dersom du velger gratisspill, men samtidig må du betale for hvert spill, og du har et mer begrenset spillutvalg. Hvis du liker tennisspill, vil vi likevel anbefale konsollspillene Mario Tennis: Ultra Smash og Grand Slam Tennis. Tennisspill er forresten ingen ny ide: Allerede til Commodore 64 fantes det et tennisspill som het Pro Tennis Tour, så tennisspill har eksistert lenge.