Tennisturneringer i Norden

Resten av verden tror kanskje at vi er litt spesielle her i Norden, siden vi velger å drive med utendørs sport året rundt – selv når det er spådd minusgrader på værmeldinga. Vi ler godt av deres uvitenhet og bygger stadig flottere innendørs stadioner og haller der vi fortsetter utviklingen av all mulig idrett.

Tennisturneringene her i Norden er store begivenheter som samler tusenvis av mennesker. Både i Norge, Sverige og Danmark avholdes tennisturneringer med jevne mellomrom – som regel hver uke, dog de fleste er selvsagt lokale og får ikke særlig oppmerksomhet i media. Det betyr derimot at du alltid kan fylle fritiden din!

Her i Norge kan man gå på Stavern Vintercup, melde seg på en av de åpne turneringene i Oslo eller heie på lokallaget når et klubbmesterskap er i gang. Danmark har flere større cuper og turneringer i tennis – deriblant SEB Tennis Cup, Vinter/Sommer Tour og en Grand Prix Serie. De har også en spesiell cup for de som er ute etter mosjon – DTF Cup er navnet om du er interessert. Sverige avholder en rekke mindre cuper og turneringer, slik som Yonex Cup, Sigtunacupen og Maflobe Open, der alle og enhver kan melde seg på.