Tennisturneringer i Norge

Tennis er utrolig populært her i Norge. Man kan tro at de vanskelige værforholdene gjør det umulig å spille tennis året rundt, men med en rekke gode innendørs baner har vi kommet oss forbi dette hinderet for lenge siden. Ja, man kan nyte et slag tennis året rundt her i landet. Det samme gjelder tennisturneringer.

Selvfølgelig er det spesielt deilig å være med på en tennisturnering i Norge under sommertidene, da solen skinner og himmelen er blå. Men man kan jo ikke vente mange måneder mellom hver turnering man vil beskue, eller spille – de som spiller tennis vil jo konkurrere året rundt! Derfor avholdes en rekke store og små turneringer innendørs her i Norge.

Vil du friske opp minnet fra tennistimene, er det bare å finne en lokal tennisskole og ta noen timer med en lærer. Føler man seg klar for en større utfordring, kan man besøke hjemmesiden til Norges Tennisforbund og finne ut når den neste turneringen med åpen påmelding går av stabelen i nærområdet. Det finnes både turneringer for unge spillere, for voksne mennesker og for veteraner, samt for par og lag. Så har man Norgesmesterskapet i tennis, som deles opp i ulike regioner før mesterne av mestere møtes i en spennende finale.